Spring til indhold

Konsulentopgaver

Jeg laver lejlighedsvis konsulentopgaver på free lance vilkår.
Nogle af de større og/eller mere spændende blandt de seneste opgaver er:

2018. Kort opgave i Somaliland, FairFishing. Rådgivning vedr. organisationopbygning.

2013-14 har jeg blandt andet arbejdet med en samlet beskrivelse af dansk kultursamarbejde med udviklingslandene for Center for Kultur og Udvikling (CKU), med oversættelser og redigeringsopgaver omkring danske landepolitikker for Tanzania, Ghana og Somalia for Udenrigsministeriet, og med en analyse af fremtidens udfordrende vilkår for civilsamfundsorganisationer i u-landsbistanden for IBIS. (Se min udgivelsesliste). Jeg besøgte FairFishing i Somaliland.

2011-12 arbejdede jeg bl. a. med koherens-problemstillinger (Policy coherence for Development) for Concord Danmark i forbindelse med det danske EU-formandsskab.

2011 har jeg bl.a. været på en frivillig-mission for Carrot Aid til Ethiopien. Sundhed og dyrkninger af gulerødder/grønsager.

I Danmark har jeg lavet en række opgaver for danske NGO’er, og for bl. a. 92-gruppen og NGO-Forum, blandt andet om bioenergi, EUs fælles landbrugspolitik og udviklingspolitiske strategier.

2008 Mediekonsulent. Danida gennem NCG. Deltager i programformuleringsmission: Good Governance and Human rights phase 2. Ghana

2007 Konsulent. Folkekirkens Nødhjælp og Center for Science and Environment, New Delhi. Projekt om klimakrisens konsekvenser for de fattige.

2007 Træner. Training and Capacity Building. Dimensions of Civil Society. Government of the Republic of Macedonia. Gennem COWI.

2006-7 Team medlem på evaluering af Democratic Voice of Burma (DVB), den burmesiske eksilradio og tv-station, der sender fra Oslo. Evaluering for SIDA. Gennem COWI.

2006 International facilitator på en strategisk planlægningsproces i Darfur og Khartoum, Sudan for Darfur Emergency Response Operation (DERO). DERO består af de internationale nødhjælpsorgansiationer i det katolske Caritas- og det protestantiske ACT-netværk. Gennem organisationen CAFOD i London.